Published On: Soare, Feb 10th, 2013

Comercializare de produse false

Share This
Tags

* In urma unor actiuni preventive efectuate de politistii braileni, unii comercianti au fost prinsi pe picior gresit * Pietarii ofereau spre vanzare produse similare cu marcile protejate, dar si suporturi optice fara a avea fonograme de la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor *

Politisti de la Biroul de Ordine Publica si Serviciul de Investigare a Fraudelor au actionat, sambata, 9 februarie, pentru prevenirea faptelor ilicite de comert, In municipiu. In acest sens, oamenii legii au identificat o braileanca, in varsta de 38 ani, care comercializa In societatea cu punctul de lucru pe Calea Galati, articole de Imbracaminte si Incaltaminte, similare cu marci protejate, conform Legii nr. 84/1998, privind marcile si indicatiile geografice.

In urma verificarilor, au fost ridicate In vederea confiscarii Imbracaminte si Incaltaminte, In valoare totala de circa 8.900 de lei. Femeii i s-a Intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii prevazuta de Legea nr. 84/1998, privind marcile si indicatiile geografice.

“In ziua de 20 noiembrie 2011, politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au depistat, In târgul saptamânal din municipiu, un babat, de 45 ani, din Braila, In timp ce comercializa 167 de CD-uri si DVD-uri, suporturi optice care nu aveau aplicate fonograme ale Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA). Valoarea prejudiciului cauzat este 50.000 de lei. La data de 1 februarie, Parchetul de pe lânga Judecatoria Faurei a confirmat Inceperea urmaririi penale Impotriva acestuia”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-