Published On: mar, Feb 26th, 2013

Chiulangii au fost “astamparati” de Jandarmeria Braila

Share This
Tags

Sub genericul “Jandarmul, prietenul celor care respecta legea”, Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Braila continua actiunile in sprijinul elevilor si profesorilor, de prevenire si combatere a faptelor antisociale si de prevenire a situatiilor de risc in zona institutiilor de invatamant preuniversitar.

Astfel de actiune a fost executata si in cursul zilei de ieri, cand, in intervalul orar 10.00 – 12.00, jandarmii braileni au identificat 8 elevi care nu se aflau la ore, si care din acest motiv au fost invitati la unitatile scolare, in vederea clarificarii acestei situatii.

“In jurul orelor 10.30, in Gradina Publica din municipiul Braila, au fost identificate cinci eleve, cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani. Cu scopul de a preveni unele evenimente nedorite si pentru clarificarea situatiei in care fetele se aflau in afara liceului, conducerea institutiei de invatamant, unde acestea invata, a fost informata cu privire la prezenta lor in acea zona. Tot in zona Gradinii Publice, jandarmii au depistat si o persoana, in varsta de 24 ani, care si-a lasat fara supraveghere un caine, care putea prezenta pericol pentru tinerii din apropiere. Acestuia i s-a aplicat avertisment scris si i s-au adus la cunostinta prevederile legale in vigoare, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere acesta va primi amenda”, a precizat plutonier Sorin Neftode, purtator de cuvant al IJJ Braila.

Mentionam ca pe timpul acestei saptamani, efective din cadrul Jandarmeriei executa si actiuni de prevenire si combatere a faptelor antisociale pe mijloacele de transport in comun, in colaborare cu angajatii SC “Braicar” SA.

Comentarii

comentariu

About the Author

-