Published On: Soare, Feb 24th, 2013

Cezar Preda: “Faraonul PNL-ului s-a ales cu 103%”

Share This
Tags

In cadrul unei conferinte de presa, Cezar Preda, prim-vicepresedintele PDL a acuzat membrii PNL prezenti la Congres de o lipsa totala de vlaga. Preda a tinut sa precizeze ca politica de dreapta cu care se lauda liberalii este lipsita de autenticitate.

“Mare efervescenta politica pe dreapta romaneasca. Ieri, Congrese, Consilii Nationale de Coordonare, ale partidelor care se revendica de dreapta. Intrebarea, asa cum se spune la romani: Cine e mortul? Care din dreapta romaneasca este mai mort decat celalalt? Noi am primit si din interior si din exterior aceasta sintagma, ca nu facem o democratie efervescenta, autentica si dam senzatia unui partid lipsit de vlaga. Ieri, Crin intaiul, faraonul PNL-ului s-a ales la Congres cu 103%. Intr-o atmosfera moarta, cu delegati obositi, plictisiti, dar e Partidul National Liberal, care este la putere”, a declarat Cezar Preda.

In ceea ce priveste Conventia PDL, aceasta va avea loc pe 23 martie si de va desfasura intr-o atmosfera transparenta fiind chiar transmisa in direct de unele posturi de televiziune.

“Se vorbeste despre modernizarea Romaniei si mai nou despre electorat. Mesajul nostru este simplu. Ieri PDL si-a anuntat prin cele 4 rezolutii oferta de modernizare a Romaniei, care se constituie in ceea ce inseamna actiunea politica majora a acestui partid in urmatoarea perioada”, a adaugat Cezar Preda.

Comentarii

comentariu

About the Author

-