Published On: joi, Feb 28th, 2013

Cel mai ravnit burlac din Romania- aventuri la Braila

Share This
Tags

* Vladimir Draghia este cunoscut mai ales pentru scenele erotice in care a aparut in telenovela “Narcisa Salbatica”, ipostaze care l-au adus in prim-plan, fiind ales ca protagonist al emisiunii “Burlacul” *

Vladimir Draghia s-a nascut pe 13 martie 1986 în Galati. Inainte de a fi actor, Vladmir a fost inotator de performanta, activand si în lotul olimpic timp de sapte ani. Dupa liceu, a obtinut doua burse în America. Din diferite motive financiare nu a reusit sa plece asa ca a plecat in Italia sa incarce TIR-uri, la negru. Dupa o jumatate de an, cand s-a intors în Bucuresti, la facultate, a obtinut un rol în telenovela “Vocea inimii”, la Antena 1. A aparut in zeci de reclame si in spoturi indraznete. Nu este doar actor , ci si patron de agentie imobiliara.

In clasa a sasea, cand devenise campion national, acesta a plecat din Galati la Braila unde era Centrul Olimpic Roman, dorind sa faca performanta, si a stat in camera cu alti baieti mai mari, timp de 7 ani. De la varsta de12 ani si pana la 18 ani, sportivul a avut-o ca antrenoare pe Laura Sachelarie. Antrenamentul, scoala, si faptul ca a stat departe de casa l-au ajutat mult in viata. Perioada aceea l-a calit dar l-a si privat de o dezvoltare ca a altor copii.

* Prima relatie de amor la Braila *

Prima relatie a lui Vladimir s-a consumat la Braila, cu Marilena, fata pe care a pupat-o mai serios. Se certa cu toti prietenii din cauza ei pentru ca din greseala o strigau Marinela, sau il intrebau baietii “ce mai face Marinela?”, fapt care il inebunea si i se parea  taranesc. Fata era draguta dar l-a inselat pe fostul sportiv cu un alt baiat de 17 ani, Ionut. Acesta a condus-o pe Marilena la internatul unde statea, pentru ca fata invata la alta scoala. Vladimir si-a luat prietenii, colegii mai mari si l-au batut pe Ionut.

“La Braila era o moda prin 1998, mai ales in internat, vroiai nu vroiai te bateai de trei ori pe zi, ba ca un prieten a fost jignit, ba ca l-a inselat iubita cu unu si ala trebuie batut, ca baietii” a povestit Vladimir Draghia intr-o discutie cu Laura  Andresan.

Dupa ce a fost inselat de fata pe care o iubea, actorul a iertat-o, aceasta fiind  fata cu care “ma sarutam, ne pipaiam, ne mangaiam”. Relatia celor doi s-a terminat atunci cand Marilena a venit rasa in cap.

“Ea obisnuia sa ma trezeasca, de fapt eu nu dormeam, vroiam atentie dar eram mic si nu stiam cum s-o cer, asa ca ma prefaceam ca dormeam. Voiam sa par oarecum indiferent si tot timpul cand stiam ca vine Marilena de la scoala ma prefaceam ca dorm, doar ca sa ma trezeasca. Si cand m-a trezit, m-am intors, am vazut-o, era rasa in cap, brusc mi-a trecut toata dragostea”, a  mai spus actorul in cadrul aceleiasi discutii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-