Published On: mar, Feb 5th, 2013

Ce nu stiati despre rovinieta

Share This
Tags

* Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADR), soferii sunt obligati sa pastreze rovinieta pe termen de un an de la data expirarii valabilitatii acesteia *

Chiar daca aveti o rovinieta valabila o zi, o saptamâna, o luna sau un an, trebuie sa o mai pastrati inca un an dupa ce isi pierde valabilitatea. Informatia este inscrisa si pe bonul fiscal, dar o puteti gasi si pe site-ul institutiei.

Ce se intâmpla in cazul in care primiti amenda

Riscati sa fiti amendat daca nu aveti bonul.

“Având in vedere numarul mare de procese de constatare a contraventiei intocmite pentru circulatia fara rovinieta valabila, precum si termenele stabilite de instantele de judecata pentru solutionarea plângerilor impotriva acestora, CNADNR recomanda pastrarea rovinietei un an de la expirarea ei”, a precizat directorul general interimar, fost director general al CNADNR, Mircea Pop.

Asadar, pentru a evita posibile neplaceri, CNADR recomanda: “Distribuitorul va pastra, in cadrul aceluiasi punct de lucru, pe termen de un an de la data expirarii valabilitatii rovinietei”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-