Published On: mar, Feb 19th, 2013

Camelia Potec a implinit 31 de ani

Share This
Tags

* Fosta campioana de la Atena din 2004, sarbatoreste azi ziua de nastere * Vezi aici mesajul emotionant pe care Alex, fratele campioanei, i l-a transmis *

Camelia Potec este o sportiva cu care Braila se poate mandri oricand. Inotatoarea a câstigat medalia de aur la 200 m liber la Olimpiada de la Atena. În decursul celor 20 de ani de activitate sportiva a cucerit peste 200 titluri nationale si a realizat multiple recorduri.

Pe pagina sa de socializare, sportiva a primit zeci de mesaje de felicitare, insa la loc de cinste statea urarea fratelui sau Alex. Acesta i-a postat Cameliei: ”Azi este o zi importanta atat pentru mine cat si pentru tine deoarece din punctul meu de vedere, azi am ocazia sa imi amintesc cat de importanta esti in viata mea, iar pentru tine conteaza cred faptul ca exista cineva care e gata sa considere aceasta zi la fel de speciala si de importanta precum o cosideri si tu. Esti importanta pentru ca stii sa ma incurajezi, stii sa ma faci sa zambesc si sa sper, sa nu ma dau batut in fata greutatilor vietii cotidiene si pentru ca ma faci sa simt ca viata mea are un rost. Iti multumesc ca existi in viata mea si ca ai puterea sa ma ierti atunci cand gresesc in fata ta. La multi ani , multa sanatate si pace sufleteasca”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-