Published On: joi, Feb 21st, 2013

Braileni incarcerati in Penitenciarul din Galati

Share This
Tags

La data de 20 februarie 2013, in jurul orei 15:10, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, in timp ce executau serviciul in zona centrala a municipiului, au depistat si retinut, pe strada Ana Aslan, un brailean in varsta de 27 ani, urmarit la nivel national.

Pe numele acestuia a fost emis, la data de 13 februarie 2013, mandat de executare a pedepsei de 6 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt.

Tanarul depistat a fost condus la sediul Politiei Municipiului, unde a fost preluat de politistii Biroului Urmariri si incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Ieri, 20 februarie, judiciaristi din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale- Biroul Urmariri au actionat pentru depistarea persoanelor urmarite in temei legal, ocazie cu care, la orele 12:00, pe raza municipiului, a fost identificat si retinut un brailean de 26 de ani, urmarit la nivel national.

Impotriva acestuia, Judecatoria Braila a emis, la data de 12 februarie 2013, mandat de executare a pedepsei de 3 ani si 10 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Politistii l-au incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-