Published On: vin, Feb 15th, 2013

Braileni cercetati pentru furt

Share This
Tags

Ieri dimineata, in jurul orei 8:30, politistii de la Postul de Politie Comunal Ciresu au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de un barbat din satul Scarlatesti, comuna Ciresu, cu privire la faptul ca autori necunoscuti, in noaptea anterioara, au patruns In curtea locuintei vecinului sau, in varsta de 90 ani, si dintr-o anexa i-au sustras un utilaj agricol.

In baza celor sesizate, la fata locului s-a deplasat o echipa de cercetare din cadrul Sectiei 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca si, In urma cercetarilor desfasurate, a stabilit ca autorii sunt doi minori de 16 ani, ambii din acelasi sat.

Acestora li s-a probat ca, In acea seara, la orele 20:30, au escaladat gardul locuintei si au sustras utilajul, pe care l-au ascuns In curtea unuia dintre cei doi.

Prejudiciul, in valoare de 1.000 de lei, a fost recuperat de politisti si restituit pagubasului, iar in cauza a fost Intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de furt calificat.

In ziua de 14 februarie, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Galbenu au fost sesizati de un barbat din satul Drogu, comuna Galbenu, despre faptul ca, In luna decembrie 2012, In timp ce era plecat de acasa, autori necunoscuti i-au sustras din locuinta o butelie de aragaz si un topor.

In baza sesizarii, politistii au efectuat cercetari la fata locului si In teren si au stabilit ca principalul suspect al furtului este un tanar in varsta de 24 ani, din acelasi sat.

Politistii au recuperat de la acesta toporul, butelia declarând ca i-a dat-o surorii lui, care domiciliaza in orasul Urziceni, judetul Ialomita.

Fata de tânarul In cauza a fost Intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, cercetarile continuând pentru recuperarea Intregului prejudiciu.

In dimineata zilei de 14 februarie, in jurul orei 9:15, o femeie de 52 ani, domiciliata in comuna Baraganul, a sesizat telefonic la Politie, apelând numaul de urgenta 112, despre faptul ca din curtea locuintei mamei sale, in varsta de 77 ani, din aceeasi localitate, au fost sustrase deseuri feroase.

In urma sesizarii, politistii s-au deplasat la fata locului, au desfasurat cercetari si au stabilit ca, la data de 12 februarie 2013, au fost sustrase un numar de 8 jante auto degradate de catre un localnic minor de 13 ani.

Politistii au recuperat de la acesta 3 dintre jante, celelalte fiind valorificate de minor la un centru de colectare deseuri din fier.

In cauza a fost Intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, urmând sa fie recuperat intregul prejudiciu.

Ieri, in jurul orei 11:45, o patrula din cadrul Politiei Municipiului, In timp ce executa serviciul de patrulare, a fost dirijata sa se deplaseze la un supermarket din municipiu, unde agentul de paza a surprins o femeie care a sustras produse din unitate.

Politistii au identificat-o la fata locului pe o femeie de 60 ani, din municipiu, care a sustras o crema antirid, in valoare de 27,99 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat In totalitate si Inapoiat societatii pagubite, iar fata de braileanca a fost Intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

La data de 14 februarie 2013, la ora 19:30, in urma unei sesizari, politisti de siguranta publica s-au deplasat la un supermarket din municipiu, unde o persoana a fost surprinsa in timp ce sustragea bunuri de pe rafturile unitatii.

Politistii s-au deplasat imediat la fata locului si l-au identificat pe un tanar in varsta de 20 ani, din Braila, care a sustras doua cutii cu bomboane din ciocolata.

Prejudiciul a fost recuperat si Inapoiat unitatii pagubite, iar tânarul a fost condus la sediul Politiei Municipiului, unde i s-a Intocmit dosar penal pentru furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-