Published On: mar, Feb 12th, 2013

Braileanca saltata de politistii suceveni pentru inselaciune prin telefon

Share This
Tags

* Politistii braileni, galateni, sub conducerea celor de la Serviciul de Investigatii Criminale de la IPJ Suceava, au efectuat 12 perchezitii la mai multi suspecti de înselaciune prin telefon din judetele Braila, Galati si Suceava * Cele noua persoane depistate, printre care si o tanara braileanca din Insuratei, au fost conduse la sediul Politiei sucevene, pentru audieri *

In cursul zilei de ieri, politistii de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Braila au fost angrenati intr-o ampla actiune, la care au participat si colegii lor de la Galati, activitate condusa de politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Suceava. Scopul a constat in destructurarea unui grup infractional specializat in inselaciuni.

Oamenii legii au efectuat 12 perchezitii pe raza judetelor Galati si Braila, fiind vizate 12 persoane, suspectate ca, în perioada decembrie 2012 – ianuarie 2013, au înselat mai multi suceveni cu peste 100.000 de lei.

“În judetul Galati, noua dintre perchezitii au fost efectuate la penitenciarul din localitate, la mai multi suspecti încarcerati, alte doua perchezitii au fost efectuate în municipiul Galati si înca una în judetul Braila. Referitor la actiunea demarata in Braila, s-a depistat ca este vorba de o tanara, Rodica Popa, in varsta de 23 ani, din localitatea Insuratei. În fapt, suspectii telefonau victimelor, sustineau ca sunt rude apropiate ale acestora, ca au fost implicate în diferite evenimente rutiere si au nevoie de sume de bani pentru plata unui avocat sau pentru spitalizare”, ne-a declarat inspector principal de politie Ionut Epureanu, purtatorul de cuvant al IPJ Suceava.

În urma executarii perchezitiilor, au fost ridicate 30 de telefoane mobile si încarcatoare (20 dintre acestea de la detinutii din penitenciarul Galati), 28 de cartele SIM, 1 laptop, memoy card-uri, sume de bani si înscrisuri.

Precizam ca cele 9 persoane, dintre care 7 detinuti din penitenciarul Galati  si tanara Rodica Popa din Braila, au fost conduse la audieri la sediul IPJ Suceava pentru documentarea activitatii infractionale, urmând a se dispune masuri procedurale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-