Published On: lun, Feb 11th, 2013

EXCLUSIVITATE: Braileanca aflata in coma la Galati, operata de medicul care le-a “tunat” pe Dana Savuica si Gina Pistol

Share This
Tags

UPDATE: Cu toate ca circula anumite zvonuri conform carora Irina ar fi suferit recent o alta interventie chirurgicala si ca ar fi suferit de TBC, familia a dezmintit aceste lucruri, declarand pentru Infobraila ca ultima operatie a fost acum 20 de ani, “o banala apendicita” si ca desi era fumatoare, braileanca nu este suspecta de TBC.

Irina Ciuraru, care avea inainte de operatie peste 80 kg, a platit pentru operatia de liposuctie 4500 de euro.

Desi pacienta este in stare grava, medicii care ii stau la capatai au incurajat familia. Prof. dr. Dorel Firescu a declarat familiei ca Irinei i-a mai crescut tensiunea si pulsul.

Ciuraru Irina Fanica, divortata, avand o fata de 20 de ani din prima casatorie cu grad de handicap I. Femeia detine un magazin in cartierul Lacu Dulce. Apropiatii familiei ne-au declarat ca acum cateva zile Irina si-ar fi revenit din coma pentru cateva ore, dupa 19 zile in care a fost inconstienta. In acest moment, femeia este in stare grava la Terapie Intensiva.

Ciuraru Irina a fost operata la cabinetul particular al doctorului chirurg Dobos Calin din cadrul clinicii Hyperion din Galati. Doctorul Dobos este cunoscut ca fiind medicul care „tuneaza“ vedete in provincie, Dana Savuica, Gina Pistol si Viorel Lis sunt cativa din cei care au trecut prin bisturiul medicului galatean.

Seful DSP Galati, Valentin Boldea a declarat ca in situatia in care rudele femeii vor depune o sesizare, cazul va fi analizat de Comisia de malpraxis din cadrul Directiei de Sanatate Publica Galati.

Femeia a fost diagnostica cu septicemie acuta in ultimul grad, iar medicii estimeaza ca are foarte putine sanse de supravietutire.

Familia a depus o plangere la Colegiul Medicilor Galati, in care il acuza pe medicul estetician ca i-ar fi perforat intestinul pacientei.

O femeie de 36 ani din Braila se afla in aceste momente pe masa de operatie a Sectiei de Terapie Intensiva a Spitalului “Sf. Andrei” Galati.  Tanara a ajuns in aceasta stare dupa ce in urma cu 25 de zile a suferit o interventie chirurgicala estetica de liposuctie la o clinica privata din Galati.

Din primele informatii se pare ca tanara este in stare foarte grava, cu diagnosticul de intenstine perforate si septicemie.

Vom reveni cu detalii

Comentarii

comentariu

About the Author

-