Published On: joi, Feb 14th, 2013

Brailean cercetat pentru detinerea unui masini furate

Share This
Tags

La data de 13 februarie, in jurul orei 11:10, un inginer din cadrul R.A.R. Reprezentanta Braila a sesizat telefonic la I.P.J. Braila, faptul ca, în aceeasi zi, un barbat in varsta de 35 ani, din comuna Baraganul, a prezentat pentru autentificare un autoturism înmatriculat în alta tara.

În urma verificarilor efectuate s-a constatat ca masina figureaza reclamata ca fiind furata din Anglia, din data de 28 februarie 2012.

Pâna la definitivarea activitatilor specifice R.A.R., barbatul a plecat cu autovehiculul, la scurt timp fiind oprit în trafic de un echipaj de politie, care l-a condus la sediul I.P.J. Braila, pentru cercetari.

Cel în cauza a declarat ca a cumparat autoturismul cu suma de 13.000 de euro, la data de 6 februarie 2013, din Franta, de la un cetatean strain care, odata cu masina, i-a dat certificatul de înmatriculare în original, emis de Anglia, si o cheie contact.

Autoturismul în cauza a fost indisponibilizat temporar în custodia I.P.J. Braila, urmând ca Parchetul de pe lânga Judecatoria Braila sa dispuna cu privire la situatia sa juridica.

Politistii au întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de tainuire.

Comentarii

comentariu

About the Author

-