Published On: mie, Feb 6th, 2013

BCR va percepe taxa pentru plata facturilor la ghisee

Share This
Tags

Incepand cu luna februarie, Banca Comerciala Romana va percepe comisioane de la  persoanele care-si platesc facturile la ghiseele bancii cu numerar. Comisionul va fi de 4 lei per plata factura pentru clientii institutiei si 8 lei pentru restul.

”BCR va continua sa incurajeze plata facturilor prin echipamente automate in detrimentul platilor la ghiseele bancii, recent banca instaland o retea de 400 de astfel de aparate. Daca urmarim evolutia numarului de tranzactii facute de clienti cu ajutorul unui casier si cele facute fara ajutorul unui casier, adica de client insusi prin internet banking, POS, ATM, automate bancare, observam o crestere de la o medie anuala de 68% in 2011, la 73,5% in 2012, ajungand in decembrie 2012 la aproximativ 76%”, a declarat intr-un comunicat Bogdan Marin, director executiv Canale Retail din cadrul bancii.

Astfel, reiese ca exista un numar tot mai mare de clienti  BCR care efectueaza operatiuni cu numerar prin canalele automate (ATM, self service) si fara numerar prin canalele electronice (POS, internet banking).

Depunerea de numerar in conturile curente proprii efectuate la echipamentele acceptatoare de numerar sau ghiseele bancii este gratuita.

Comentarii

comentariu

About the Author

-