Published On: vin, Feb 22nd, 2013

Banel face nunta mare

Share This
Tags

* Banel Nicolita si Cristina Pisica vor deveni parinti in luna septembrie iar la finalul anului 2013 fotbalistul va da o mega-petrecere de nunta si botez la Braila *

Banel Nicolita e pregatit sa renunte la burlacie. Fostul stelist a avut intotdeauna o viata extrasportiva linistita in comparatie cu alti fotbalisti, iar acum e pregatit sa faca marele pas. Internationalul roman de la Saint-Etienne o va duce la altar pe iubita lui Cristina Pisica si va organiza un eveniment fastuos in Braila.

Banel Nicolita va oficializa pe 28 decembrie relatia pe care o are de cativa ani cu frumoasa braileanca, Cristina Gabriela.

Nascut in Faurei Banel este atasat de locul in care a copilarit, si de aceea a ales sa organizeze poate nunta la Braila. Nasul de cununie al celor doi va fi unul dintre cei mai vechi si cei mai buni prieteni ai jucatorului, Gigel Bordei.

La  nunta lui Banel vor fi prezenti peste 400 de invitati, in frunte cu patronul Stelei, Gigi Becali, si cu fosti si actuali fotbalisti ai formatiei ros-albastre.

Adrian Minune si Constantin Enceanu vor canta pentru oaspetii de la nunta lui Banel Nicolita din Braila.

“Sunt un om fericit si implinit din toate punctele de vedere! Anul acesta ma voi casatori si voi deveni tata. La nunta mea vreau sa vina toti oamenii dragi mie, care mi-au fost alaturi mereu. Pregatesc foarte atent acest eveniment si sper ca toata lumea sa se distreze”, a declarat Banel Nicolita, pentru WOWBIZ.ro

Fotbalistul s-a nascut in Faurei la data 7 ianuarie 1985 si mai are cinci frati.

La varsta de 7 ani, cu mari eforturi financiare, el s-a inscris la echipa de forbal Unirea Faurei iar din prumul salariu castigat aici si-a cumparat o pereche noua de tenisi. De la Unirea Faurei, Banel a evoluat la Dacia Unirea Braila unde juca mereu in divizia B. Prima aparitie a lui Banel in divizia A, a fost in anul 2004, la varsta de 19 ani cand juca la echipa de fotbal Poli Timisoara.

Comentarii

comentariu

About the Author

-