Published On: Soare, Feb 3rd, 2013

ARD Braila a mintit brailenii in campania on-line „Schimba Braila”

Share This
Tags

In campania electorala pentru alegerile parlamentare din anul 2012, ARD Braila a propus brailenilor sa “schimbe Braila”, iar pentru aceasta strategie de campanie au lansat si un site : schimba-braila.ro.

Platforma online a ARD Braila continea o scurta biografie a celor 7 candidati, dar si proiectele de viitor ale acestora pentru orasul nostru. In plus, vizitatorii erau invitati sa participe activ la “schimbarea” orasului, prin intermediul unei rubrici special: “Tu cum schimbi Braila?”.

Astfel, brailenii erau incurajati sa propuna propriul proiect pentru “schimbarea Brailei”, completand un formular ce necesita si datele de contact ale utilizatorului. Aceasta initiativa a ARD Braila de a interactiona cu cetatenii are si un regulament specific, publicat tot pe site, si unde se precizeaza ca “participarea la campania “Schimbă Brăila” se poate realiza prin înscrierea unei propuneri de proiect pentru Brăila”.

Ca rasplata pentru efortul lor, utilizatorilor li se promitea ca vor fi alese cele mai bune 9 proiecte, iar utilizatorii care le-au trimis vor fi contactati, dupa 9 decembrie, pentru a intra in “Echipa care Schimba Braila”. In plus, se mentiona ca brailenilor din acest TOP 9 li se vor publica pe site CV-ul si poza, avand si sansa de a deveni unul din consilierii parlamentarilor ARD.

Dupa aproape 2 luni de la alegerile din decembrie 2012, nimic nou pe site. Nu s-au anuntat nici castigatorii concursului, nu au fost publicate nici proiectele si din informatiile noastre, nici vreun brailean participant nu a devenit consilier parlamentar. Concursul isi are si in acest moment suportul, pentru ca ARD a obtinut, totusi, un post de deputat la Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-