Published On: mar, Feb 12th, 2013

Apropiat al familiei Ciuraru: “Astazi urmeaza o noua operatie, se incearca imposibilul (…) Fiica Irinei, cu handicap mintal, sta pe holurile spitalului”

Share This
Tags

* Soare Cicerone, un prieten foarte apropiat al Irinei Ciuraru, braileanca aflata in moarte clinica la Spitalul „Sf. Andrei”, a oferit pentru infobraila.ro un interviu in exclusivitate *

Toata aceasta drama a inceput acum aproximativ o luna, cand Irina Ciuraru, o braileanca de 36 de ani din cartierul Lacu-Dulce, a decis sa isi modeleze chirurgical silueta, printr-o operatie de liposuctie, la cabinetul cunoscutului medic estetician Calin Dobos din Galati.

„A vrut sa mai dea jos din grasime, chiar daca nu era exagerat de grasa. Familia nu a stiut nimic, Irina a vrut sa le faca o surpriza. Insa totul a luat o turnura tragica, pentru ca dupa 3 zile de la operatie a inceput sa se simta foarte rau”, a declarat Soare.

Dupa ce au aparut primele complicatii post-operatorii, braileanca s-a prezentat la cabinetului lui Dobos, insa acesta nu a facut decat sa o transporte la Spitalul de Urgenta din Galati.

Prietenul femeii  ne-a descris situatia: „La Galati, medicul Dobos nu a facut nimic altceva, decat sa o duca la Spitalul „Sf. Andrei”. A mers si concubinul Irinei.”

Cicerone Soare s-a aratat indignat fata de atitudinea doctorului estetician, care nu mai raspunde la telefon, atunci cand este sunat de familia tinerei.

„In primele 3 zile dupa internare, Dobos s-a interesat de starea Irinei, iar apoi nu a mai trecut pe la spital si nici la telefon nu a mai raspuns. Parintii au incercat sa il contacteze pe medic joia trecuta, cand l-au sunat ultima oara. Avea telefonul inchis. Si cabinetul medical din Galati este inchis de cateva zile. O asistenta ii reprogrameaza pacientii ”, a mai precizat tanarul Cicerone.

Desi acum este mentinuta in viata doar de aparate, Irina Ciuraru si-a revenit de 3 ori, ultima data familia a vorbit cu ea joi dimineata, ca in aceeasi zi, mai pe dupa-amiaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale. Soare spune ca femeiea era „extrem de slabita si a vorbit foarte putin, doar ca se simte foarte rau”.

Daca viata brailencei atarna de un fir de ata, nici familia nu este intr-o stare mai buna. Fiica Irinei, in varsta de 20 de ani, cu handicap mintal de gradul I, sta si ea pe holurile spitaului si asteapta ca sa o revada pe mama ei.

Familia este extrem de afectata de situatie, Cicerone mentionand ca „rudele sunt terminate psihic si de 20 de zile dorm pe bancile de pe holurile spitalului, alaturi fiica Irinei, ce sufera de grave probleme psihice”.

In cursul zilei de astazi, Irina va fi supusa unei noi interventii chirurgicale de catre profesorul doctor Firescu de la Spitalul „Sf. Andrei”, si desi starea pacientei este critica se incearca imposibilul.

Parintii nu isi doresc nimic de la doctorul Calin Dobos, decat sanatate pentru fiica lor, insa apropiatul familiei a mentionat ca „in cazul in care Irina nu va mai fi in viata, este normal sa se ajunga in instanta, pentru ca vinovatul sa fie pedepsit”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-