Published On: mie, Feb 6th, 2013

Administratorul de la AP 662 a fugit cu 11.000 lei

Share This
Tags

* Ileana Vasile, administrator la Asociatia de Proprietari nr. 662, de pe Calea Calarasilor, si-a insusit suma de 11.000 lei, dupa care s-a facut nevazuta * Femeia este acum cercetata de organele legii sub aspectul savarsirii infractiunii de delapidare *

In ziua de 30 ianuarie, Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a confirmat inceperea urmaririi penale fata de braileanca Ileana Vasile, in varsta de 56 ani, pentru savarsirea infractiunii de delapidare.

Aceasta, in perioada in care a fost administrator al Asociatiei de Proprietari nr. 662, cu sediul pe Calea Calarasilor, la blocul B1, din cartierul Viziru, a pagubit Asociatia in cauza cu suma de 11.000 lei.

Potrivit reprezentantului Biroului de presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila, pentru fapta comisa, femeia este in atentia organelor legii, fiind cercetata pentru delapidare.

“Politistii au stabilit ca braileanca, de 56 ani, in perioada septembrie 2008 – august 2012, a ocupat functia de administrator in cadrul unei Asociatii de Proprietari din municipiu. Aceasta a delapidat suma de aproximativ 11.000 de lei, neinregistrand bani in registrul de casa sau inregistrand sume mai mici fata de cele incasate de la locatari”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Inspectorii de la Primaria Braila, care au in subordine activitatile realizate de administratorii si presedintii asociatiilor de proprietari, au precizat ca in momentul in care au loc astfel de infractiuni, proprietarii care fac parte dintr-o asociatie, trebuie sa se adreseze Politiei facand plangere penala. Dupa aceea, locatarii trebuie sa solicite efectuarea de expertiza contabila. In momentul in care se va ajunge in instanta si judecatorul va da o hotarare definitiva si irevocabila, respectivul delapidor va ramane fara atestat, acesta din urma fiindu-i retras de  Inspectorii de la Primaria Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-