Published On: mar, Feb 5th, 2013

Actiune preventiva pe arterele rutiere

Share This
Tags

Duminica, intre orele 7.00 – 13.00, politisti de la Serviciul Rutier, politiile orasenesti si Biroul Rutier, au organizat pe arterele de circulatie din municipiu si judet activitati pentru prevenirea evenimentelor rutiere in care sunt implicati pietonii si biciclistii, pe fondul traversarilor neregulamentare si a neechiparii corespunzatoare a bicicletelor.

In urma activitatilor desfasurate, politistii au constatat 59 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 5.850 lei, 12 fiind aplicate pietonilor, 32 biciclistilor, 4 conducatorilor de atelaje hipo si restul pentru alte abateri de la normele rutiere.

Si cum oamenii legii au constatat grave abateri ale Codului Rutier, conducatorii auto aflati in trafic nu au fost iertati de politisti. Astfel, luni, 4 februarie, angajatii Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 68 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 16.800 de lei, si au retinut in vederea suspendarii doua permise de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-