Published On: vin, Feb 8th, 2013

6 braileni certati cu legea sunt cercetati de politisti

Share This
Tags

* Pentru ca au indraznit sa aplice “corectii” serioase unor persoane lipsite de ajutor, 6 barbati sunt anchetati de oamenii legii *

Ieri, la orele 10.30, o femeie, in varsta de 74 ani, din comuna Ciresu, a reclamat la Postul de Politie Comunal ca fiul ei, de 46 ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a agresat-o. Politistii au stabilit ca cel reclamat, pe fondul consumului de alcool si în urma unei discutii în contradictoriu, a aruncat cu un scaun spre mama sa si a lovit-o în zona piciorului stâng. Victima a fost transportata la spital pentru îngrijiri medicale si în cauza s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente.

La aproximativ 30 minute dupa ce s-a produs primul incident, iata ca Politi a avut de intervenit in cazul unei tinere, de 23 ani. Aceasta a reclamat la organele legii ca, miercuri, 6 februarie, la orele 12.30, în timp ce se deplasa pe strada Golesti, la intersectia cu Calea Galati, a fost lovita cu pumnul în zona fetei de un barbat, de 21 ani. Aceasta s-a prezentat la spital pentru acordarea primelor îngrijiri medicale si la Serviciul Judetean de Medicina Legala, urmând a i se eliberat certificat medico-legal. Politistii au efectuat cercetari si au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente.

“La orele 14.45, un batran, in varsta de 66 ani, din municipiu, a reclamat la Politie ca la orele 11.30, în timp ce se afla în incinta Casei de Ajutor a Pensionarilor, a fost lovit cu pumnul în zona fetei de un cetatean, de 38 ani, din satul Varsatura, comuna Chiscani. Dupa efectuarea cercetarilor, politistii au întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de lovire sau alte violente. Aseara, la orele 19.50, un barbat, in varsta de 59 ani, din comuna Tufesti, a reclamat la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru ca trei indivizi, printre care si concubinul fiicei sale, au patruns fara drept în curtea locuintei sale si primul l-au lovit cu un bat în zona pieptului. Politistii au efectuat cercetari si în cauza au întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de violare de domiciliu si lovire sau alte violente”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-