Published On: lun, Feb 4th, 2013

“Tinerii si capcanele orasului”, proiect realizat de Liceul Teoretic “Mihail Sebastian”

Share This
Tags

* Astazi, la Liceului Teoretic “Mihail Sebastian” a avut loc activitatea “Tinerii si capcanele orasului”, din cadrul Programului Educational International “Live positive life” – “Viata la pozitiv”  *

Acest program presupune mai multe proiecte care au in centrul preocuparilor actiuni interactive intre elevii din scoli si licee si ofera, prin intermediul responsabililor de proiect, diverse alternative in antiteza cu consumul de droguri si de etnobotanice.

“Proiectul este initiat de Centru de Documentare si Informare Sibiu. Acesta presupune o serie de proiecte ce au rolul de a promova adevaratele valori sociale. Se observa in ultimul timp ca tinerii aleg nonvalorile ca si modele de urmat. Dorim astfel sa realizam o serie de actiuni, pentru a promova valorile sociale si talentele artistice in randul elevilor, dar si crearea unor alternative pentru petrecerea timpului liber, printr-o oferta variata de activitati”, a declarat dir.adj. Raluca Mihaela Ionescu, coordonatoarea acestui proiect.

Pe parcursul desfasurarii programului, elevii au ascultat sfaturile persoanelor autorizate, au adresat diverse intrebari si au dezbatut masurile ce pot fi luate pentru a preveni consumul de droguri si etnobotanice.

Institutiile partenere au fost: ISJ Braila, C.J.R.A.E Braila, Jandarmeria Braila, Biroul de Proximitate Braila, Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul I.P.J Braila, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Braila si Centrul Regional impotriva Traficului de Persoane Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-