Published On: mie, Feb 20th, 2013

“Omul Anului 2012” in Fortele Navale Romane

Share This
Tags

Statul Major al Fortelor Navale organizeaza, la data de 21 februarie, festivitatea decernarii premiilor celei de-a treia editii a concursului “Omul Anului in Fortele Navale”. Acest concurs are ca obiectiv recompensarea valorii profesionale si manageriale a personalului militar si civil care a contribuit, in decursul unui an, la crearea unei imagini pozitive a institutiei militare si la cresterea vizibilitatii structurilor din compunerea Statului Major al Fortelor Navale in societate, la nivel national, la nivelul Aliantei sau in plan international.

Distinctia militara, cu denumirea onorifica „Omul Anului”, se acorda in urma desfasurarii concursurilor organizate la toate nivelurile ierarhice din Fortele Navale.

“Competitia este structurata pe noua sectiuni, iar castigatorii locului I de la sectiunile I-VIII participa la concursul <Omul Anului in Armata Romaniei>. Cele 9 sectiuni sunt urmatoarele: Sectiunea I – <Imaginea si vizibilitatea Armatei>; Sectiunea a-II-a – <Instructie si lupta>; Sectiunea a-III-a – <Logistica si infrastructura>; Sectiunea a-IV-a – <Invatamant, stiinta si arta militara si navala>; Sectiunea a-V-a – <Sanatate si sport>; Sectiunea a-VI-a – <Presa, film si literatura>; Sectiunea a-VII-a – <Istorie, cultura si traditii militare si marinaresti>; Sectiunea a-VIII-a – <Soldatul universal>; Sectiunea a-IX-a – <Marinarie si matelotaj>. La cele 9 sectiuni au fost inscrisi, anul acesta, peste 70 de concurenti”, ne-a informat lt.-col. Corneliu Pavel, seful Compartimentului de Informare si Relatii Publice din cadrul Statul Major al Fortelor Navale Romane.

Mentionam ca evenimentul se va desfasura la sediul Bazei Logistice Navale din Constanta, intrarea de pe strada Dezrobirii nr. 80 (langa Scoala Militara de Maistri Militari de Marina).

Comentarii

comentariu

About the Author

-