Published On: joi, Feb 21st, 2013

“Martisoare zambitoare” la Biblioteca Judeteana

Share This
Tags

* Vineri, 22 februarie, la Biblioteca “Panait Istrati”, elevii pot participa la un atelier de confectionat martisoare *

Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Intâmpina venirea primaverii si sarbatoarea traditionala a Martisorului cu o initiativa atractiva, adresata in primul rând copiilor.

Acest atelier creativ se numeste “Martisoare zâmbitoare” si va avea loc vineri, 22 februarie, intre orele 10-12. In cadrul acestei activitati vor participa elevi ai Liceului de Arta “Hariclea Darclee” si ai Scolii “I.L. Caragiale”.

In cadrul acestui program se vor desfasura o serie de activitati educative ce vor include: un atelier de  confectionat martisoare (ceramica, quilling), un atelier de lectura – legende si un program de proiectii de scurt metraje.

Elevii vor fi indrumati si ajutati In activitatile lor de profesorii: Daniela Bârdiganu, Nicoleta Brânzia, Maria Milea si Lucian Constantin.

Alaturi de cele doua scoli, vor fi parteneri si Consiliul Judetean si Asociatia Artvent Braila. Materialele confectionate vor fi asezate In vitrine expozitionale, urmând sa fie daruite cititoarelor Bibliotecii publice In ziua de 1 martie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-