Published On: joi, Feb 14th, 2013

“Caravana Edu-Tech” la Braila

Share This
Tags

* Azi, 14 februarie 2013, la Liceul Teoretic “Mihail Sebastian”, a avut loc o intrunire a cadrelor didactice in cadrul proiectului “Caravana Edu-Tech” *

“Caravana Edu-Tech” initiata de Ministerul Educatiei Nationale a poposit in aceasta saptamana la Braila.

In cadrul acestui proiect, organizat de Inspectoratul Scolar Judetean,  si desfasurat la Liceul Teoretic “Mihail Sebastian”, al carui coordonator a fost Inspectorul de Informatica, Veronica Picus, au participat cadre didactice din judetele Braila, Constanta, Ialomita si Tulcea. Acesti profesori vor fi membri ai Retelei Profesorilor inovativi – Pil Network.

“Caravana Edu-tech” isi propune promovarea, in randul cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar, a instrumentelor didactice virtuale, a resurselor educationale gratuite in asa fel incat sala de clasa sa devina un spatiu al tehnologiei in care elevii sa isi poata desfasura activitatea”, ne-a declarat d.na Inspector Veronica Picus, coordonatoarea acestui proiect.

Profesorii inscrisi in acest proiect au fost instruiti conform unui program si o agenda bine stabilite de catre doi formatori: Diana Gligor (manager programe educationale) si Marius Milla (consultant tehnic).

Laboratorul de informatica al liceului a fost gazda acestei activitati. Totul s-a desfasurat sub atenta indrumare a dir.prof. Liliana Marin, care a primit cu inima deschisa propunerea de a participa la acest proiect.

Au participat la acest proiect directorii si profesorii de informatica de la urmatoarele licee: din cadrul Liceului Teoretic “Mihail Sebastian”, dir.prof. Liliana Marin si informatician Mihaela Slavu, de la Liceul Tehnologic “C-tin Brancoveanu”, dir.prof. Carmen Margineanu si informatician Paula Carmen Dragomir, si de la Liceul Tehnic “Panait Istrati” au fost invitati dir.prof. Corina Padoiu si informatician Mihaela Ghiorghiu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-