Published On: joi, Feb 14th, 2013

“Caravana Edu-Tech” la Braila

Share This
Tags

* Azi, 14 februarie 2013, la Liceul Teoretic “Mihail Sebastian”, a avut loc o intrunire a cadrelor didactice in cadrul proiectului “Caravana Edu-Tech” *

“Caravana Edu-Tech” initiata de Ministerul Educatiei Nationale a poposit in aceasta saptamana la Braila.

In cadrul acestui proiect, organizat de Inspectoratul Scolar Judetean,  si desfasurat la Liceul Teoretic “Mihail Sebastian”, al carui coordonator a fost Inspectorul de Informatica, Veronica Picus, au participat cadre didactice din judetele Braila, Constanta, Ialomita si Tulcea. Acesti profesori vor fi membri ai Retelei Profesorilor inovativi – Pil Network.

“Caravana Edu-tech” isi propune promovarea, in randul cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar, a instrumentelor didactice virtuale, a resurselor educationale gratuite in asa fel incat sala de clasa sa devina un spatiu al tehnologiei in care elevii sa isi poata desfasura activitatea”, ne-a declarat d.na Inspector Veronica Picus, coordonatoarea acestui proiect.

Profesorii inscrisi in acest proiect au fost instruiti conform unui program si o agenda bine stabilite de catre doi formatori: Diana Gligor (manager programe educationale) si Marius Milla (consultant tehnic).

Laboratorul de informatica al liceului a fost gazda acestei activitati. Totul s-a desfasurat sub atenta indrumare a dir.prof. Liliana Marin, care a primit cu inima deschisa propunerea de a participa la acest proiect.

Au participat la acest proiect directorii si profesorii de informatica de la urmatoarele licee: din cadrul Liceului Teoretic “Mihail Sebastian”, dir.prof. Liliana Marin si informatician Mihaela Slavu, de la Liceul Tehnologic “C-tin Brancoveanu”, dir.prof. Carmen Margineanu si informatician Paula Carmen Dragomir, si de la Liceul Tehnic “Panait Istrati” au fost invitati dir.prof. Corina Padoiu si informatician Mihaela Ghiorghiu.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-