Published On: mie, Ian 9th, 2013

Zi plina de furturi din magazine, politistii braileni au fost sesizati pentru 3 furturi din magazine

Share This
Tags

* Ziua de 8 ianuarie a fost plina de tentative de furt in supermarketurile si hipermarketurile din Braila *

In jurul orelor 17:30 personalul de paza al unui supermarket din municipiu a sesizat Politia in legatura cu o persoana care a fost surprinsa in timp ce fura produse din magazin. Femeia in varsta de 55 de ani a fost identificata de politisti avand asupra ei o sticla de bautura alcoolica si mezeluri. Produsele insumau 55 de lei. Femeia a fost condusa la Sediul PolitieI Municipiului in vederea continuarii  cercetarilor pentru savarsirea infractiunii de furtbcalificat.

In aceeasi zi, in jurul orelor 19:30, alte 2 persoane au fost surprinse intr-un supermarket, in timp ce incercau sa sustraga din unitatea comerciala pachete de ciocolata. Pentru 4 pachete de ciocolata cei doi tineri in varsta de 15 si 18 ani din municipiu au fost luati al Politie si s-au ales cu dosar penal. Prejudiciul in valoare de 35 de lei a fost recuperat.

Tot pe 8 ianuarie, in jurul orele 20:30, un brailean de 25 de ani a incercat sa fure doua bujii care insumau 22 de lei. Si acesta s-a ales cu doar penal pentru comiterea infractiunii fe furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-