Published On: joi, Ian 17th, 2013

ZARA va deschide magazin la Braila

Share This
Tags

* Nepinvest a platit  200.000 euro pentru terenul pe care va lua fiinta noul magazin al celui mai puternic retailer de fashion din Romania* Conceptul spaniol va fi prezent in centrul comercial Promenada Mall din toamna acestui an *

Din toamna un nou magazin va fi prezent in centrul comercial brailean. Din surse neoficiale Infobraila a aflat faptul ca Nepinvest, responsabila de inchirierea spatiilor din centrul comercial ar fi platit suma de 200.000 euro unui proprietar de teren. Reprezentantii Promenada Mall Braila nu doresc momentan sa confirme sau sa infirme informatiile pe care Infobraila le detine despre acest nou magazin, raspunsul lor oficial fiind:“No comment”.

Magazinul Zara are reprezentante in 90 de locatii din Romania, cu peste 1500 angajati si cu o cifra de afaceri de peste 150 milioane euro.

Înca de la intrarea directa pe piat romaneasca, lantul spaniol Inditex a mizat pe expansiune rapida, deschizând peste zece magazine pe an. Strategia gigantului spaniol a fost sa acopere marile orase ale tarii cu mai multe dintre cele sapte branduri aduse în România. Inditex a adus pe piata locala Zara, Zara Home, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho si Massimo Dutti. Singurul brand din portofoliul spaniolilor care nu este în România este Uterque, un brand care vinde în special genti si pantofi si se adreseaza persoanelor cu venituri peste medie.

Spaniolii au mizat înca de la intrarea pe piata pe deschiderile în centre comerciale. Inditex nu a fost singura companie care a mizat puternic pe expansiune anul trecut, si suedezii de la H&M au deschis pâna acum aproximativ douazeci de magazine in Romania, toate în provincie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-