Published On: lun, Ian 28th, 2013

Voiculescu si-a dat demisia din Senat

Share This
Tags

Voiculescu si-a dat demisia din Senat

La mai putin de o saptamana dupa ce si-a depus juramantul ca senator al PC, Dan Voiculescu a ales sa-si dea demisia din Parlament. Acesta a declarat ca intentioneaza sa renunte la orice functie publica pe care o detine, spulberand astfel orice discutie in jurul imunitatii sale.

“In ultimul timp se speculeaza ca imunitatea a devenit o piedica in realizarea actului de justitie. S-a insistat chiar pe “superimunitatea” sub care s-ar ascunde parlamentarii. Pentru ca exista un dosar in justitie, in care a fost inclus si numele meu, si pentru ca niciodata nu m-am ascuns dupa o functie, am decis astazi sa renunt la imunitatea parlamentara si, in consecinta, sa demisionez din Senat. Cred ca este esential ca justitia sa actioneze liber, fara nicio presiune, fara nicio ingradire. Pentru a preveni orice speculatie, anunt ferm ca, pana cand nu va exista o hotarare a justitiei in acest dosar, nu voi mai accepta nicio functie publica. Oricum, lupta mea politica va continua pana cand Romania va fi definitiv eliberata de regimul Basescu. De altfel, consider ca ar fi corect ca Traian Basescu sa nu se mai  ascunda dupa imunitatea functiei prezidentiale, sa isi dea demisia si sa permita justitiei sa isi faca datoria in dosarele penale in care este cercetat”, a declarat Dan Voiculescu pe blogul sau personal.

Cu toate astea, Dan Voiculescu a declarat ca nu va renunta la viata politica si mai mult i-a recomandat presedintelui tarii,  Traian Basescu sa-si dea demisia la randul lui si sa lase astfel justitia sa-si faca treaba, fara nicio presiune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-