Published On: joi, Ian 10th, 2013

Vesti bune pentru brailenii corecti, taxele si impozitele nu se vor mari in 2013

Share This
Tags

* Chiar daca premierul Victor Ponta a lasat la latitudinea primariilor majorarea taxelor si impozitelor locale, brailenii vor plati anul acesta la fel ca si in 2013 *

Asa cum s-a stabilit înca de anul trecut, la Braila, taxele si impozitele locale nu se vor majora. Primarul a asteptat modificarile legislative, iar de acum, e oficial: taxele nu cresc. Acestea ramân la nivelul anului 2012. Sute de braileni se înghesuie înca de pe data de 7 ianuarie, când s-au deschis ghiseele Administratiei Financiare, sa-si plateasca darile, desi acestea nu vor creste. Cei mai multi se tem ca nu vor mai putea obtine abonamente gratuite la transportul public în comun daca nu sunt cu darile la zi.

“Nu vom creste taxele locale. Am asteptat modificarile legislative, însa acum putem spune, oficial, ca la Braila nu le vom majora”, a declarat Aurel Gabriel Simionescu, primarul municipiului Braila.

La Braila sunt instituite câteva sute de taxe. Daca cele locale nu vor creste, cele instituite la nivel national vor fi marite simtitor. Creste pretul timbrului fiscal si judiciar, al chitantei pentru eliberarea permisului auto, dar si cheltuielile juridice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-