Published On: vin, Ian 25th, 2013

Varga: “Becali sta cuminte in banca lui!”

Share This
Tags

Vasile Varga s-a declarat impresionat de comportamentul pe care il are colegul sau de partid Gigi Becali. Deputatul de Braila a tinut sa mentioneze faptul ca, in cadrul comisiilor, Becali are o atitudine de invidiat.

“In comisiile juridice este un alt climat, in interior. Deci nu vorbesti neintrebat. Dupa ce se citeste ordinea, presedintele ii desemneaza pe rand, din cei care au ridicat mana si le ofera dreptul de a lua cuvantul. Vorbesti cand iti vine randul, nu cand vrei tu. Va rog sa nu faceti confuzia cu ceea ce vedeti dumneavoastra la iesire din cadrul comisiei, sau a grupului. Afara il asteapta toate televiziunile, insa in comisie este altceva. Probabil ca are doi oameni din presa care, am inteles ca au fost gazetari si care il consiliaza. Acolo are un comportament chiar de invidiat. Sta cuminte, nu are treaba cu nimeni, asculta, iar unde nu stie intreaba despre ce este vorba. Intotdeauna se uita in constitutie cand este vorba despre oricare dintre legi”, a declarat deputatul liberal Vasile Varga.

In ceea ce priveste escapada de la munte, in care cei doi politicieni au fost surprinsi de camerele de filmat pe partie, Varga a marturisit: “Cand ne-am intalnit pe partie a fost o pura intamplare. Eu veneam de la Lepsa si am stat pana seara in Poiana, iar dumnealui era cu familia, ne-am vazut si ne-am apropiat la o masa. A fost o pura intamplare. Imi este coleg si inca unul foarte bun, altceva nu am ce sa discut despre domnia sa”.

Deputatul de Braila a tinut sa precizeze ca are o relatie colegiala foarte buna cu Gigi Becali.

Comentarii

comentariu

About the Author

-