Published On: Soare, Ian 27th, 2013

USL va lua o pauza la europarlamentare

Share This
Tags

Premierul Victor Ponta a precizat in cadrul unei emisiuni, faptul ca exista posibilitatea ca PSD si PNL sa nu candideze impreuna la alegerile europarlamentare. Inainte de toate, Ponta a marturisit ca va trebui sa discute aceasta problema cu colegii din PSE.

“Nu stiu in acest moment care este solutia posibila, deoarece stiu sigur ca dupa alegerile europarlamentare, noi vom merge in grupul social-democrat iar libelarii vor merge la ALDE si atunci asta este o decizie pe care o iau dupa ce discut cu colegii mei din Partidul Socialistilor Europeni si dupa ce o stabilim impreuna. Daca nu ar fi un impediment la nivel european as prefera sa mergem impreuna. Dar daca este un impediment prin faptul ca in Parlamentul European grupurile sunt clar delimitate, nu exclud nici varianta sa candidam separat, fara a considera ca in acest fel se pericliteaza alianta din Romania”,  a declarat Victor Ponta.

Pentru ca USL sa poata continua si in perioada alegerilor europarlamentare, liberalii trebuie sa primeasca la randul lor confirmarea din partea Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-