Published On: mar, Ian 22nd, 2013

Unirea Principatelor, omagiata la Braila

Share This
Tags

* Orasul nostru se pregateste de sarbatoare * Autoritatile locale din nou au facut front comun pentru o serie de activitati artistice dedicate celor 154 de ani impliniti de la Unirea Principatelor *

Pe 24 Ianuarie, cu ocazia aniversarii celor 154 de ani de la Unirea Principatelor Române, |ara Romaneasca si Moldova, care s-a infaptuit sub conducerea domnitorului Al. I. Cuza, reprezentantii Prefecturii, Consiliului Judetean si a Primariei municipiului Braila si-au unit eforturile pentru organizarea de activitati aristice si culturale.

In acest sens, manifestarile se vor deschide la orele 10.00, la Casa Tineretului. Dupa ce oficialitatile locale vor fi intampinate, se va intona Imnul de Stat de catre Fanfara Militara a Garnizoanei Brailei, apoi se vor tine alocutiuni referitoare la semnificatia acestei zile, precum si depuneri de coroane si jerbe de flori la statuia marelui domnitor Alexandru I. Cuza.

De la orele 11.00, la Bustul lui Al. I. Cuza, situat pe Bulevardul care-i poarta numele de zeci de ani, se vor depune coroane, jerbe si flori, moment urmat de traditionala “Hora Unirii”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-