Published On: mie, Ian 16th, 2013

Un brailean posibil secretar de stat, Doru Damian a fost propus la Ministerul Muncii sau la Interne

Share This
Tags

* Vicepresedintele PSD Braila, Doru Damian ar putea obtine o functie importanta la Ministerul Muncii sau la cel de Interne, în urma unei propuneri trimise din partea organizatiei judetene catre Centru *

Pesedistul Doru Damian a fost propus de organizatia judeteana sa ocupe o functie de secretar de stat în Ministerul Muncii sau la cel de Interne. Social democratul a confirmat existenta unui astfel de demers, însa nu s-a aratat extrem de convins de faptul ca acest lucru s-ar putea concretiza. Acesta a explicat ca propunerile USL-ului au fost trimise catre Centru din toate judetele si ca decizia finala va apartine doar ministrului respectiv.

“La nivel de organizatie judeteana au fost facute mai multe propuneri printre care si subsemnatul. Am fost nominalizat cu doua propuneri avand in vedere traseul meu profesional. Din punctul meu de vedere cred ca mi se potrivesc oricare dintre pozitii, insa pana nu vad negru pe alb, nu pot sa ma pronunt. Daca ministrul respectiv are nevoie de un secretar de stat sau doreste sa il schimbe, verifica CV-urile pe care le are – pentru ca nu numai de la Braila vin propuneri si nu numai de la PSD, ci din tot USL-ul -, face o selectie si îsi alege singur colaboratorii”, a declarat Damian.

Anul trecut, cu putin timp înaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie, vicepresedintele PSD Braila, Doru Damian si-a anuntat intentia de a se înscrie în cursa electorala pentru Colegiul 2 de deputati. Ceva mai tarziu Damian a fost “pus pe lista de asteptare”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-