Published On: lun, Ian 21st, 2013

Un brailean de succes, Dragos Radu se alatura “Ernst & Young Romania”

Share This
Tags

* Plecat din Braila pentru a-si face studiile universitare, Dragos Radu a devenit un avocat de renume * Datorita unei experiente de invidiat, acesta este cautat de firme cunoscute pe plan mondial *

Nascut in octombrie 1972 la Braila, Dragos a terminat  in promotia anului 1991 a Colegiului National “Gh.M.Murgoci” si ulterior a absolvit cu cursurile Universitatii Ecologice, specializarea Drept. Dupa ce a lucrat la mai multe companii straine, a infiintat RTPR, asociatie de avocati cotata in primele zece din Romania. Acesta are 15 ani de experienta in coordonarea de tranzactii complexe, multe din acestea cu o componenta internationala. De asemenea, a avut un rol principal in cateva din cele mai importante tranzactii de pe piata locala din ultimii 20 de ani, precum privatizarea unor mari companii romanesti, achizitii, investitii si exit-uri in numele unor importante fonduri de private equity, dar si tranzactii imobiliare de mari dimensiuni.

Dragos Radu a fost cautat in 2011 de “Ernst & Young Romania” pentru a fi partener si lider al diviziei de Asistenta juridica. In acest rol, Dragos va coordona eforturile companiei de a-si extinde cota de piata, portofoliul de clienti si gama de servicii oferite.

“Lucram in acest moment pentru a dezvolta serviciile din domeniile de asistenta juridica care au potential, pe baza cererii existente in piata si a celei care vine din partea clientilor nostri. Avocatura de business a trecut printr-o serie de etape interesante in ultimii ani, dintre care cea mai importanta a fost tranzitia companiilor de la modelul “one-stop shop”, la o supra-specializare in cateva arii limitate. Criza financiara a evidentiat insa slabiciunile unei abordari concentrate pe doar cateva domenii, motiv pentru care clientii isi doresc sa lucreze cu firme de avocatura care ofera o gama mai diversificata de servicii, asa cum este profilul Ernst & Young”, explica Dragos.

“Ernst & Young” este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajati in 700 de birouri din 140 de tari si venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2012.

In Romania, “Ernst & Young” este presenta din anul 1992. Cei peste 450 angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Compania are birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau.

Comentarii

comentariu

About the Author

-