Published On: joi, Ian 10th, 2013

Un barbat a fost luat pe sus de oamenii legii

Share This
Tags

* Pentru ca a cerut unor tineri suma de 32.000 lei, un brailean de 30 ani a incaput pe mana organelor de ordine * Motivul incarcerarii  lui Stefan Voicila a fost traficul de influenta, pentru care a pretins suma respectiva *

In cursul zilei de marti, 8 ianuarie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Braila au dispus retinerea, pentru 24 de ore, a unui barbat, in vasta de 30 ani, din orasul Însuratei. Ieri, }tefan Voicila, inculpatul, a fost prezentat instantei de judecata, institutia emitand pe numele lui mandat de arestare preventiva, pentru o perioada de 29 de zile, pentru savârsirea infractiunii de trafic de influenta. De asemenea, invinuitul a fost încarcerat în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politei Judetean (IPJ) Braila.

“La data de 14 februarie 2012, la orele 12.30, cinci tineri cu vârste cuprinse între 23 si 25 de ani, din orasul Însuratei, s-au prezentat la Politia orasului unde au reclamat ca, în perioada 2009 – 2010, }tefan Voicila le-a pretins circa 32.000 de lei, suma in posesia careia a si intrat. Barbatul spagar le-a spus tinerilor ca are influenta asupra unor functionari din cadrul mai multor institutii publice si ca el va discuta cu acestia pentru a le facilita incadrarea tinerilor pe un post in cadrul institutiilor publice respective ”, a declarat agent principal de politie al IPJ Braila Camelia Bucur.

De mentionat ca s-a mai stabilit ca, la data de 13 februarie 2012, cel în cauza l-a agresat pe unul dintre tinerii reclamanti, întrucât acesta i-a cerut sa-i restituie banii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-