Published On: lun, Ian 7th, 2013

Trei barbati au decedat in locuinte

Share This
Tags

* In cursul zilei de Boboteaza, politistii braileni au fost alertati de doua persoane ca trei persoane sunt decedate in locuintele acestora din urma * Este vorba de un barbat de 64 ani, altul de 51 ani si un altul de 57 ani *

Ieri, 6 ianuarie, la orele 13.10, ofiterul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila a fost sesizat telefonic de un brailean ca vecinul lui, in varsta de 64 ani, nu a mai fost vazut din ziua de 26 decembrie si ca dinspre apartamentul acestuia venea un miros pestilential. In baza celor sesizate, la fata locului s-au deplasat politistii si pompierii de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila, care au patruns in locuinta si au gasit cadavrul barbatului.

Cu ocazia examinarii exterioare a acestuia, nu s-au constatat semne vizibile de violenta, fiind transportat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Braila, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului.

“Tot in aceeasi zi, la orele 14.00, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat telefonic de o braileanca, de 54 ani, cu privire la faptul ca varul ei, Ilie P., in varsta de 51 ani, si Niculae R., de 57 ani, ambii braileni, ar putea fi decedati in locuinta acestuia din urma, intrucât niciunul dintre ei nu a mai fost vazut de câteva zile. La fata locului, s-au deplasat politisti si un echipaj din cadrul IJSU Braila, care au patruns in interiorul imobilului, unde i-au gasit decedati pe cei doi barbati. Fiind examinate cadavrele acestora, nu au fost constatate urme vizibile de violenta si au fost transportate la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiilor”, a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, purtator de cuvant la IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-