Published On: vin, Ian 4th, 2013

TERIBILELE PROFETII ale lui NOSTRADAMUS

Share This
Tags

* Porfetiile lui Nostradamus nu ocolesc anul 2013 * Patru sefi de stat vor fi asasinati anul acesta *

Nostradamus s-a nascut în Saint Rémy de Provence, în sudul Frantei, pe 14 decembrie 1503 si a fost un faimos medic, cabalist si farmacist francez.Celebritatea lui s-a datorat conform lucrarii “Les Propheties”, a carei prima editie a aparut în 1555. Lucrarile lui Nostradamus sunt realizate din catrene.

Potrivit site-ului nostradamus-predictions.org, lui Nostradamus îi apartin 6338 de profetii, dintre care multe nu s-au îndeplinit atunci cand fusesera prezise. Profetiile sale sunt strans legate de aplicarea Codului Bibliei si acopera o perioada care ajunge pana în anul 3797, necunoascandu-se secretul prezicerilor sale.

În profetiile sale, Nostradamus sustine ca pana în 2016 toti oamenii vor muri, iar în Europa va aparea un “arc satanic al furiei”, o masina a timpului, acest “arc satanic” putand fi Marele Accelerator de Particule de la Geneva (Large Hadron Collider-LHC) sau rachetele balistice.

Potrivit lui Nostradamus, în perioada 2012 – 2013 va avea loc Al Treilea Razboi Mondial, iar înainte de acesta vor fi asasinati patru sefi de stat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-