Published On: mie, Ian 16th, 2013

Talhari prinsi de politisti

Share This
Tags

* In urma perchezitiilor efectuate de politistii braileni, au fost identificati patru hoti *

Marti, 15 ianuarie, politistii de la Politia orasului Ianca au efectuat 5 perchezitii in localitatile Berlesti, Batogu si Scarlatesti, la domicliile persoanelor suspectate de savarsirea de furturi de cabluri din reteaua de telefonie de pe raza satului Berlesti, fapte inregistrate in evidente cu autori necunoscuti.

“Politistii au gasit la domiciliul lui Iulian S., de 24 ani, mai multe fragmente de cablu telefonic, precum si zgura provenita in urma arderii cablului. Localnicului Vasile A., in varsta de 25 ani, i s-a probat ca in noptile de 31 martie spre 1 aprilie 2012 si 8 spre 9 aprilie 2012 a sustras cablu telefonic de la reteaua amintita. Acesta, impreuna cu minorul Mihai S. (14 ani), Iulian S. (24 de ani) si Radu F. (22 de ani), au sustras cablu telefonic in noptile de 2 spre 3 decembrie 2012 si 11 spre 12 ianuarie 2013. Oamenii legii au mai stabilit ca, in seara zilei de 21 decembrie 2012, la orele 23.00, Iulian S. si Radu F. au sustras 185 de m de cablu telefonic, de pe raza satului Berlesti, in valoare totala de 683,10 euro, fapta nesesizata de reprezentantii societatii”, ne-a declarat inspector principal de politie Jenel }ogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

In cauza, s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si, pana se va stabili prejudiciului total cauzat, in urma efectuarii expertizei tehnice, autorii vor fi cercetati in stare de libertate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-