Published On: mar, Ian 15th, 2013

Start la cumparaturi, a inceput perioada marilor reducerilor

Share This
Tags

* In intervalul 15 ianuarie-15 februarie magazinele lanseaza reduceri de pana la 70% * Pe 26 ianuarie va fi “Noaptea reducerilor” cand va concerta si trupa Accent *

La o vizita prin centrul comercial brailean am observat ca nu se inghesuia nimeni. Chiar daca magazinele au expus in vitrine afise mari cu mesajul “sale” clientii lipseau cu desavarsire si poate din cauza intervalului orar dar si al saraciei locului. De azi 15 ianuarie reducerile sunt de 40 % ajungandu-se pana pe 15 februarie la 70%. Incaltamintea si hainele specifice sezonului de iarna au fost scoase pe interval si isi asteapta clientii. Oferta insa nu era bogata deoarece nu prea mai sunt toate marimile iar preturile tot nu sunt atragatoare.

“Nu ma incanta aceste reduceri. Cumpar numai daca am nevoie neaparat de ceva. Inca nu te poti apropia de ceva anume, astept sa se reducea si mai mult”, ne-a declarat Viorica Banu.

“Caut niste accesorii, insa nu prea am gasit sa-mi placa, probabil s-au vandut la sarbatori”, a spus o alta clienta.

Centrul comercial va organiza pe 26 ianuarie “Noaptea reducerilor” cand clientii vor putea face cumparaturi pana la orele 00.00. Evenimentul va fi marcat de concertul trupei “Accent”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-