Published On: Soare, Ian 6th, 2013

Socant: Septuagenara violata de 5 tineri, unul dintre agresori are doar 16 ani

Share This
Tags

* O batrana de 78 ani a fost batjocorita de 5 tineri * Cel mai tanar dintre agresori are doar 16 ani * Agresorii au jefuit in aceeasi seara o alta femeie de 80 de ani, iar cu banii sustrasi de la domiciliul acesteia au cumparat alimente si bauturi alcoolice * Intorsi pentru a o jefui din nou pe batrana acestia au gresit casa din cauza starii de ebrietate in care se aflau si au intrat peste femeia pe care au violat-o

La data de 1 ianuarie, la orele 12:35, o femeie din satul Drogu, comuna Galbenu, a sesizat la Politie, apelând numarul de urgenta 112, faptul ca, in dimineata aceleiasi zilei, in jurul orelor 5:00, vecina ei in varsta de 78 de ani, a fost victima infractiunii de viol.

“Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au desfasurat cercetari in cauza si au stabilit ca autorii faptei sunt E.M de 30 de ani, P.A de 18 ani, ambii din satul Drogu, comuna Galbenu, P.M de 20 de ani, M.V de 18 ani si M.M de 16 ani, toti trei din satul Amara, comuna Balta Alba, judetul Buzau. In urma continuarii cercetarilor si audierii persoanelor implicate in eveniment, judiciaristii au probat ca, in noaptea de 31 decembrie 2012 spre 1 ianuarie 2013, cei cinci s-au deplasat la domiciliul localnicei I.M in varsta de 80 de ani, au escaladat gardul imprejmuitor, au patruns in locuinta, printr-o usa neasigurata si au sustras suma de 800 lei. In acest timp, victima dormea intr-o alta camera si nu a sesizat prezenta autorilor. Dupa ce au cheltuit banii, cumparând bauturi alcoolice si alimente, tinerii au hotarât sa revina la locuinta lui I.M, pentru a mai sustrage bani, insa, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, au gresit imobilul si au patruns in locuinta invecinata, proprietatea lui M.V de 78 de ani. Prin fortarea sistemului de inchidere, au intrat in camera unde dormea aceasta, au agresat-o si i-au solicitat bani, dar intrucât nu avea, au fortat-o sa intretina raporturi sexuale cu fiecare dintre ei. In noaptea de vineri spre sâmbata, faptuitorii au fost depistati de politisti, adusi la sediul Politiei si retinuti pe ordonanta, iar, in ziua de 5 ianuarie, procurori din cadrul Parchetului de pe lânga Judecatoria Faurei i-au prezentat instantei de judecata care a dispus arestarea preventiva, pe o perioada de 29 de zile, fata de autorii majori, si pentru 19 zile, fata de cel minor, pentru savârsirea infractiunilor de violare de domiciliu, viol, tentativa la tâlharie si furt calificat”, a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, din cadrul Biroului de presa al IPJ Braila.

Toti au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila, cercetarile fiind continuate pentru probarea intregii activitati infractionale a acestora.

Comentarii

comentariu

About the Author

-