Published On: mie, Ian 16th, 2013

SOCANT: S-a sinucis de dorul sotiei si copilului

Share This
Tags

Carbunaru Danut, un brailean in varsta de 36 de ani si-a pus azi capat zilelor pe fondul unor probleme sentimentale. Sotia si copilul, in varsta de numai 11 ani, l-au parasit si au ales sa-si refaca viata in Spania. Barbatul isi castiga painea muncind cu ziua in strainatate. In urma cu 3 ani a renuntat la visul multor romani de a face bani afara si s-a intors acasa, unde locuia impreuna cu tatal sau.

Din cauza neajunsurilor, batranul l-a amenintat in nenumarate randuri ca il va da afara din casa daca nu isi gaseste un loc de munca si nu aduce banii necesari pentru un trai decent.

Vecinii si cunoscutii lui Carbunaru Danut spun ca tanarul era cunoscut cu probleme psihice, iar tentativele de sinucidere si-au gasit precedent si pe vremea cand barbatul muncea in Italia.

Din primele cercetari se pare ca acesta a ales sa-si puna capat zilelor inghitind o cantitate destul de mare de pastile, care in cele din urma i-a fost fatala. In urma sa a lasat un bilet de adio, care acum se afla in posesia politistilor care investigheaza acest caz.

Comentarii

comentariu

About the Author

-