Published On: lun, Ian 7th, 2013

Sesiunea de depunere de proiecte pe Masura 123 s-a prelungit

Share This
Tags

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit informeaza ca, in conformitate cu decizia Autoritatii de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala, termenul pentru depunerea proiectelor  aferente Masurii 123 – „Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere” se prelungeste pâna in data de 1 februarie 2013.

“Cea de-a douasprezecea sesiune de cereri de proiecte pentru Masura 123 se desfasoara in perioada 26 noiembrie 2012 – 1 februarie 2013. Termenul limita pentru depunerea proiectelor pentru Masura 123, in aceasta sesiune, este vineri, 1 februarie 2013, ora 12.00. Speram ca in acest an sa existe mai multe proiecte depuse, dar care sa se aprobe. Ca degeaba pe Braila se depun multe proiecte, daca ele nu sunt eligibile”, a declarat directorul adjunct al Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Braila.

Tot pentru Masura 123, APDRP transmite si o nota de clarificare privind criteriul de selectie nr. 7 din Ghidul Solicitantului aferent Masurii „Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere”.

Astfel, pentru punctarea criteriului de selectie nr. 7 din cadrul Masurii 123, IMM-uri care sunt atât producatoare de materie prima, cât si procesatoare, la materia prima procesata si/ sau depozitata provenita din productia proprie a IMM-ului se ia in considerare si productia asociatilor/actionarilor”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-