Published On: Soare, Ian 6th, 2013

Semne bune anul are! Se maresc pensiile

Share This
Tags

Noul Guvern pare sa se tina de cuvant in ceea ce priveste promisiunile facute in campania electorala. Primul ministru Victor Ponta a declarat recent ca legea privind majorarea pensiilor este din 2012, insa aceasta nu a fost pusa in aplicare.

„Vom aplica legea privind majorarea pensiilor cu 4% – 2,2 miliarde in plus. Pentru mine e batuta in cuie, nu se pune problema. Legea aceasta e in vigoare, dar nu s-a aplicat in 2012. Faptul ca aplicam in sfarsit legea e ceva normal.

Vom asigura plata salariilor dupa revenire – 4,8 miliarde; Vom asigura plata la fondurile europene deblocate – 8 miliarde de lei in plus”, a decclarat Victor Ponta.

In ceea ce priveste bugetul pe 2013, premierul a marturisit ca acest proiect va influenta viziunea actualei Guvernari, motiv pentru care doreste o transparenta totala.

„Vreau sa prezentam corect cati bani va avea bugetul public, cum ii cheltuim, vreau sa fie cel mai transparent proces de alocare si cheltuire a banilor publici si o viziune a urmatorilor 4 ani.Acest proiect il voi discuta cu toate institutiile si partidele reprezentate in Parlament. Nu e vorba de cautat voturi, avem voturile necesare, dar vreau sa prezint o schimbare in alocarea banului public”, a declarat Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Comentarii

comentariu

About the Author

-