Published On: vin, Ian 11th, 2013

Se da militaria jos din pod. Luni incepe scoala

Share This
Tags

* Semestrul al II-lea începe luni si se încheie în 21 iunie pentru majoritatea elevilor, cu exceptia celor din clasele terminale, în tot acest interval fiind programate o vacanta de primavara, o saptamâna cu activitati extrascolare, evaluarea nationala si examenul de bacalaureat *

În acest interval, saptamâna 1 – 5 aprilie este dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare, în cadrul programului numit “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, program cunoscut anul trecut ca “Saptamâna altfel”, care are un orar specific. Apoi, din 6 aprilie elevii vor avea o vacanta de primavara, care dureaza pâna în 14 aprilie. Cursurile vor fi reluate luni, 15 aprilie, si vor dura pâna în 21 iunie. Vacanta de vara începe în 22 iunie si se încheie în 15 septembrie. Tezele din semestrul al II-lea al anului scolar 2012-2013 se sustin, de regula, pâna la data de 25 mai.

Pentru clasele terminale din învatamântul liceal, anul scolar are 37 de saptamâni din care durata cursurilor este de 33 de saptamâni, patru saptamâni fiind dedicate desfasurarii examenului de bacalaureat. Cursurile claselor terminale din învatamântul liceal se încheie la data de 31 mai.

Pentru clasa a VIII-a, anul scolar are 36 de saptamâni, din care durata cursurilor este de 35 de saptamâni, o saptamâna fiind dedicata desfasurarii evaluarii nationale.

Cursurile claselor a VIII-a se încheie la data de 14 iunie.

Examenul bacalaureat va avea loc în intervalul 10 iunie-28 iunie-probele orale si 1 iulie-5 iulie-probele scrise.

Evaluarea nationala are loc în intervalul 25 iunie-3 iulie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-