Published On: mar, Ian 22nd, 2013

Scandal de proportii la UPU

Share This
Tags

* Un grup format din 12 persoane au facut scandal aseara la Unitatea de Primire Urgente Braila * un echipaj al Jandarmeriei a intervenit pentru aplanarea conflictului *

Motivul pentru care a izbucnit scandalul il constituie faptul ca mama unuia dintre scandalagii a fost transportata la UPU cu o ambulanta. Deranjati de timpul de asteptare, cei 12 barbati au incercat sa intimideze personalul medical.

“Azi-noapte, in jurul orelor 00.30, un echipaj de interventie al Jandarmeriei Braila a fost solicitat sa aplaneze un scandal produs de catre un grup de persoane, la U.P.U. Braila. Sesizati de catre agentii de paza, jandarmii au identificat la fata locului un grupul respectiv, format din 12 persoane. Acestea faceau galagie sau savârseau anumite gesturi obscene de natura sa provoace indignarea personalului unitatii respective. Din verificarile facute, oamenii legii au constatat ca motivul prezentei acestora acolo, il constituie faptul ca mama unuia dintre barbati a fost transportata cu o ambulanta.si necesita ingrijiri de specialitate”, se arata intr-un buletin de presa emis de Jandarmeria Braila.

Persoanele au fost conduse in afara unitatii, unde au fost avertizate asupra modului de comportare in locuri publice, iar barbatul recalcitrant Ion S, in varsta de 31 ani, a fost sanctionat contraventional cu amenda de 300 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-