Published On: mie, Ian 30th, 2013

Saracii din Consiliul Judetean

Share This
Tags

*Alesii nostrii, muritori de foame care traiesc de pe urma indemnizatiei de consilieri * Ei se imprumuta de bani de tigari de la ziaristi si apoi le dau “marea” teapa *

Daca ne uitam pe declaratiile de avere ale consilierilor judeteni putem observa diferente impresionate. De la averi de notorietate si pana la declaratii goale, in care consilierii nu au trecut nici macar indemnizatia modica pe care o primesc din banii nostri.

In topul saracilor din Consiliul Judetean este si UNPR-istul Cosmin Razmerita. Tanarul nu are serviciu, facultatea nu a terminat-o inca si nici nu credem ca o va termina si traieste, foarte putin probabil din banii parintilor, divortati, daca nu cumva din mici expediente ale unora impresionati de “uriasa” lui functie publica. Conduce un autoturism Ford Focus, care nu este trecut in declaratia de avere si s-a autodeclarat patronul unor afaceri in Braila care nu ii apartineau. Are si o datorie care nu este trecuta in declaratia de avere, in suma de 15 lei pe care i-a imprumutat de la ziaristii de la Infobraila, dar pe care nu i-a mai returnat!

Razmerita nu s-a afirmat in activitatea politica, dar nici administrativa, probabil din cauza ca ii lipsesc studiile necesare, fiind nevoit sa tina pasul cu mai marii sai colegi.

Pe locul secund in top se afla reprezentantul PPDD Ivan Cristian Gabriel. Consilierul sustine in declaratia de avere ca nu are niciun venit, insa il intrece pe Razmerita prin cele doua apartamente, proprietate personala. Primul imobil l-a dobandit prin cumparare in 1993, iar cel de-al doilea apartament l-a mostenit anul trecut, asa ca se hraneste ca amibele cu aerul de la OTV!

Comentarii

comentariu

About the Author

-