Published On: vin, Ian 25th, 2013

S-a incheiat vacanta, EXCLUSIV: Sexy-Braileanca a plecat inapoi la munca

Share This
Tags

* Cum job-ul din Elvetia ii aduce banii de care are nevoie pentru a se intretine momentan, Florina Mihaila a parasit azi orasul natal, Braila, pentru un nou contract de munca*

Florina Mihaila, alias Sexy-Braileanca provine dintr-o familia modesta. Este singura la parinti si a copilarit in carterul Nedelcu Chercea. Inca din copilarie, aceasta a dorit sa-si depaseasca conditia materiala oferita de familia sa. Parintii sai sunt divortati si fiecare si-a refacut viata. Mama ei traieste o poveste de dragoste in Italia, iar Florina o viziteaza des acolo. Cum singura solutie din viziunea Florinei si cea mai simpla de a face rost repede de bani era sexul, zis si facut. In decursul a catorva ani, Florina a devenit o starleta porno recunoscuta chiar si pe plan international datorita catorva filme pentru adulti. Talentul  inascut si-a spus repede cuvantul, acesteia oferindu-i-se ca pe tava oferte de munca si de afirmare.

Venita acasa de curand pentru o pauza, Florina a parasit astazi orasul natal, Braila pentru a-si onora un nou contract in Elvetia. Clubul de acolo unde lucreaza o asteapta cu bratele deschise. Sexy-Braileanca ne-a povestit ca lucreaza alaturi de multe alte romance tinere si are un program incarcat de sase zile pe saptamana. Incepe munca pe la orele 22.00 si danseaza pe muzica de streptease la bara cate trei minute la fiecare jumatate de ora. Nu exista seara fara sa o ceara cate un client pentru ceva mai mult. Tarifele pe care Florina le incaseaza pentru sex normal si oral ne-a rugat sa nu le dezvaluim desi acestea nu sunt deloc de neluat in seama.

“Sunt multumita de cat castig, chiar daca uneori ma simt epuizata. Inca cativa ani si ma linistesc, vreau sa ma asez la casa mea. Momentan am o garsoniera pe care mi-am aranjat-o asa cum mi-am dorit eu. Imi strang bani si vreau sa schimb garsoniera pe un apartament cu doua camere. Vreau sa-mi cumpar doua masini, asa ca sa am! Apoi vreau sa deschid la Braila un salon, sa am afacerea mea”, ne-a declarat in exclusivitate Sexy-Braileanca.

Ne-a promis inainte de plecare ca ne va tine la curent cu “activitatile” ei de peste hotare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-