Published On: joi, Ian 24th, 2013

Romania a invins SCM Craiova intr-un meci de pregatire

Share This
Tags

* Romania-SCM Craiova 27:19 (13:11) *

Dupa ce ieri selectionata Romaniei la handbal feminin a pierdut categoric in fata campioanelor de la Oltchim, azi echipa antrenata de Gheorghe Tadici a intalnit in sala Traian din Ramnicu Valcea, echipa SCM Craiova. De aceasta data, tanara echipa a Romaniei s-a impus pe tabela de marcaj si au incheiat partida cu scorul de 27:19.

Pentru aceste doua partide de pregatire, de la HC Dunarea Braila au fost convocate Gabriela Perianu si Mirela Nichita. Tanara handbalista braileana, Gabriela Perianu, a fost principala marcatoare in meciul de ieri contra echipei Oltchim Ramnicu Valcea avand 6 reusite iar in cea de a doua partida, contra echipei SCM Craiova a fost marcatoare a 4 goluri.

Urmatorul stagiu de pregatire al nationalei de handbal feminin va avea loc in perioada 22-24 martie, la Trofeul Carpati, competitie la care participa Lotul A si B al Romaniei, Germania si Spania.

Marcatoare: Romania: Binescu 6, Buceschi 5, Perianu 4, Pintea 2, Varga 2, Chiper 2, Marin 1, Cirstea 1, Tatar 1, Ivan 1, Burghel 1, Pricopi 1; SCM Craiova: Apipie 5, Amariei 3, Nicu 3, Dincu 3, Babeanu 2, Florica 2

Comentarii

comentariu

About the Author

-