Published On: mie, Ian 23rd, 2013

Recomandari pentru prevenirea producerii incendiilor

Share This
Tags

* Pentru evitarea incendiilor, ISU Braila le dau o serie de sfaturi brailenilor *

Ieri, la orele 15.40, Garda de interventie Faurei a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la locuinta Sandei P., din satul Câineni Bai, comuna Visani.

Potrivit lt-col. Stefan Stoian, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Dunarea” Braila, cauza probabila a producerii incendiului a fost jarul cazut din soba pe materiale combustibile.

“Ajunsi la fata locului, pompierii au constatat ca au ars bunurile din încapere si nu s-au înregistrat victime. Facem precizarea ca, pentru evitarea unor astfel de evenimente, ISU „Dunarea” al judetului Braila va recomanda sa verificati sobele, centralele termice si cosurile de evacuare a fumului si gazelor fierbinti, pentru a preveni eventualele incidente cauzate de defectiuni tehnice si evitarea inhalarii de fum si gaze toxice; sa utilizati mijloacele de încalzire fara defectiuni sau improvizatii pentru încalzirea locuintelor. De asemenea, trebuie sa evitati suprasolicitarea instalatiei electrice din locuinta proprie sau de la locul de munca si mijloacele de încalzire sa fie amplasate departe de materialele combustibile”, a declarat lt.-col. Stefan Stoian.

Comentarii

comentariu

About the Author

-