Published On: Soare, Ian 6th, 2013

Reclamat in doua zile pentru trei infractiuni

Share This
Tags

* Orbit de gelozie dupa ce sotia l-a parasit un brailean a incercat sa isi faca singur dreptate * Mutata la domiciliul unui vecin, femeia a fost marul discordiei dintre cei doi *

Dupa ce sotia l-a parasit si s-a mutat la domiciliul unui vecin, un brailean de 45 de ani la amenintat cu toporul pe noul iubit al femeii. Speriat de furia vecinului, amantul femeii a sesizat de urgenta organele de politie.

“In seara zilei de 3 ianuarie, la orele 23:30, F.V in varsta de 45 de ani, din comuna Tichilesti, a sesizat la Politie faptul ca un vecin provoca scandal la domiciliul sau. Deplasati imediat la locul indicat, politistii din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila au stabilit ca localnicul D.P de 39 de ani, pe fondul geloziei provocate de faptul ca sotia lui s-a mutat la domiciliul reclamantului, in cursul aceleeasi zile, s-a deplasat la locuinta acestuia din urma si a distrus cu toporul mai multe scânduri de la portile de acces in curte, totodata adresându-i injurii si amenintari cu acte de violenta. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru amenintare si distrugere. La data de 4 ianuarie, acelasi F.V a apelat numarul de urgente 112 si a sesizat faptul ca, in jurul orelor 15:00, D.P a patruns, fara drept, in curtea locuintei lui si din nou i-a adresat amenintari cu acte de violenta”, a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, din cadrul Biroului de presa al IPJ Braila.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si amenintare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-