Published On: mar, Ian 22nd, 2013

Profitand de neatentia victimelor acostate, patru hoti au fost luati cu japca de politisti

Share This
Tags

* Oamenii legii au avut zilele trecut o serie de actiuni, in urma carora au fost depistate 4 persoane care au jefuit 3 braileni * Infractorilor li s-au intocmit dosare penale pentru comiterea de furt calificat *

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale – Furturi din patrimoniu, continuand cercetarile in cauze inregistrate cu autori necunoscuti, au identificat un barbat, in varsta de 44 ani, din Braila, caruia i-au probat ca, in ziua de 14 ianuarie, profitand de neatentia unui brailean, a patruns in locuinta acestuia, pe usa lasata intredeschisa. Hotul a sustras din bucatarie un radio CD, in valoare de 70 de lei. Politistii au recuperat prejudiciul si in cauza au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si violare de domiciliu.

“In primavara anului trecut, politistii Postului de Politie Comunal Sutesti au primit o sesizare din partea unei femei. Aceasta din urma a reclamat ca, in timp ce se afla in incinta cimitirului din comuna, persoane necunoscute i-au sustras poseta, pe care o agatase intr-un grilaj. Ca urmare a cercetarilor efectuate de oamenii legii, autorii faptei au fost identificati. Este vorba de doua persoane, una de 26 ani, din comuna Sutesti, si o alta de 44 ani. Faptasilor li s-a probat ca au sustras poseta, in care se aflau doua telefoane mobile, suma de 380 de lei, doua memory stick si alte acte personale. Politistii au recuperat un telefon mobil de la un localnic si cele doua memory stick de la autoare, in cauza fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii de furt calificat”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Sambata, 19 ianuarie, un localnic din comuna Sutesti a reclamat la Postul de Politie Comunal din localitate ca, in noaptea de vineri, 18 ianuarie, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuintei sale 10 baloti de lucerna, in valoare de 200 de lei. Politistii au efectuat investigatii in teren si au identificat un barbat de 34 ani, caruia i-au probat ca a sustras balotii, acestia fiind recuperati de la doi consateni. Cauza a fost inregistrata, initial, cu autori necunoscuti, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-