Published On: mar, Ian 22nd, 2013

INCREDIBIL! Primarul orasului Faurei sare la gatul lui Banel: “Copii se aduna in jurul lui ca mustele la…”

Share This
Tags

* Este declaratia primarului Ionel Voinea, nemultumit ca fiul orasului nu a adus nici macar o poza cu autograf *

Din ultima discutie puratata cu Banel Nicolita in prejma sarbatorilor de iarna, primarul orasului Faurei, Ionel Voinea este suparat pe fotbalist.

“Il cunosc de cand avea sapte ani, eu sunt initiatorul si presedintele unui club sportiv, eu i-am semnat actele de transfer de la FC Faurei la Dacia Unirea. Ce-a facut Banel pentru Faurei? I-am spus de sarbatori cand am vorbit ultima data sa faca si el ceva cand vine pe-aici: Nu vezi ca se aduna copiii astia pe langa tine ca mustele…nu poti sa le aduci si tu niste afise cu autograful tau? El si-a manifestat posibilitatea de a  ajuta activitatea sportiva din Faurei, dar pentru asta trebuie un proiect”, a declarat primarul Voinea.

Dupa aflarea vestii ca Banel va fi tatic in 2013, surse din interiorul USL ne-au declarat ca primarul din Faurei intentioneaza sa acorde numele fotbalistului unei strazi a orasului.

Contactat telefonic cu privire la aceasta initiativa, primarul Voinea a sarit ca ars: ”Da’ ce-a facut domne pentu Faurei? Faptul ca suntem al doilea nod de cale ferata, altceva nu s-a auzit despre acest oras. Nu am initiat nici un proiect de hotarare in acest sens si nu eu schimb numele strazilor. Ce daca nevasta-sa va avea acum un copil acesta este motiv pentru a da numele lui unei strazi? Sunt neutru, dar nu inteleg de ce noi romanii in general ne bulucim sa acordam unor personalitati aflate in viata si sa nu analizam cu discernamant fie ca e o personalitate istorica, un pom, o floare, noi repede ne grabim sa schimbam numele. In afara de imagine, nu a adus nimc Faureiului”, este de parere primarul orasului, acolo unde s-a nascut si a copilarit internationalul roman care in prezent activeaza la clubul francez din Saint-Etienne.

Comentarii

comentariu

About the Author

-