Published On: vin, Ian 18th, 2013

Prevenirea delicventei juvenile, politistii braileni continua activitatile în scoli

Share This
Tags

* Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Braila a demarat în aceste zile ample activitati în scoli si în zonele adiacente acestora, în municipiu si judet * Motivul consta in prevenirea delincventei juvenile si a victimizarii minorilor, prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicati copii si pentru prevenirea absenteismului scolar *

Politisti din cadrul Politiei orasului Însuratei si Sectia 5 de Politie Rurala Viziru, sprijiniti de angajatii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean, au actionat, joi, pe raza de competenta, pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica în incinta unitatilor de învatamânt preuniversitar si în zona adiacenta acestora. La Casa de Cultura Însuratei, politistii au prezentat fapte concrete de delincventa juvenila si despre urmarile absenteismului scolar, celor 140 de elevi si 12 cadre didactice prezenti, si sfaturi utile despre cum se poate evita ca elevii sa devina victime ale infractiunilor comise cu violenta si ale accidentelor rutiere despre.

“Politisti de la Politia orasului Ianca si Sectia 4 de Politie Rurala Ianca, sprijiniti de lucratori de la Sectia de Jandarmi Ianca si de la Politia Locala Ianca, au actionat pentru prevenirea violentei în scolile din zona de competenta si în proximitatea acestora, precum si pentru prevenirea victimizarii elevilor. Politistii au discutat cu directorii unitatilor scolare, pentru identificarea elevilor care absenteaza de la cursuri si, împreuna cu acestia, au stabilit masuri de prevenire a fenomenului. Pe timpul desfasurarii actiunii au fost depistati 16 elevi care absentau de la cursuri. De asemenea, politistii au verificat activitatea a 14 unitati de alimentatie publica, aflate în proximitatea unitatilor de învatamânt, urmarind daca se vând bauturi alcoolice sau produse din tutun elevilor, nefiind constatate probleme”, a declarat insperctor principal de politie Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-